Čitaj, slušaj, gledaj – budi u toku sa svim dešavanjima u IRIDI.

dešavanja

Vesti

Za početak je dovoljno da saslušamo žrtvu – sumiranje diskusije “Ne okreći glavu”

Kao poslednju aktivnost projekta „Nasilje je uvek izolacija“ održali smo panel diskusiju „Ne okreći glavu“.

Pročitaj više

Produžen poziv za nove volontere/ke

Produžen poziv za nove volontere/ke za 2 pozicije: Saradnik/ca u oblasti javnih politika i Saradnik/ca u PR aktivnostima. Konkurs je otvoren do 7. juna u ponoć.

Pročitaj više

Tražimo nove volontere/ke

Iridin tim je spreman da primi 7 novih motivisanih i posvećenih volontera/ki koji žele da budu deo promene u društvu.

Pročitaj više

Najava događaja: Panel diskusija „Ne okreći glavu“

Irida organizuje četvrtu panel diskusiju "Ne okreći glavu" i pozivamo te da se priključiš! Na diskusiji ćemo se pozabaviti pitanjem šta treba da radimo kada svedočimo nasilje i na koji način treba da pristupimo pružanju podrške žrtvi.

Pročitaj više

Najava akcije „Okači plakat #3“

U nedelji od 1. do 7. marta Irida organizuje drugu akciju lepljenja plakata sa SOS kontaktima podrške na Grbavici, Podbari, Novom Naselju, Detelinari i u Rumenci. Pridruži nam se!

Pročitaj više

Održana panel diskusija „Podrška po meri”

Panel diskusija održana je 31. marta na Zoom platformi, u cilju informisanja na koje sve načine profesionalci/ke ali i građani i građanke mogu da se senzibilišu radi pružanja što adekvatnije podrške žrtvama rodno-zasnovanog nasilja

Pročitaj više

 Najava događaja: Panel diskusija “Podrška po meri”

Cilj panel diskusije “Podrška po meri” jeste da se upoznamo sa obukama senzibilizacije profesionalaca/ki, ali i vidovima senzibilisanja građana/građanki u korist pružanja što efikasnije podrške žrtvama porodičnog nasilja

Pročitaj više

Održana panel diskusija „Krug podrške”

Svrha diskusije je bila da kroz razgovor i razmenu iskustava predstavnika/ca različitih institucija i organizacija približimo građanima/kama konkretne mehanizme podrške koji su dostupni svim žrtvama rodno zasnovanog nasilja

Pročitaj više

Najava akcije „Okači plakat #2“

U nedelji od 1. do 7. marta Irida organizuje drugu akciju lepljenja plakata sa SOS kontaktima podrške u Veterniku, Sr. Karlovcima, Futogu i Sr. Kamenici. Pridruži nam se!

Pročitaj više

Najava događaja: Panel diskusija „Krug podrške”

Panel diskusija „Krug podrške" održaće se u ponedeljak, 22. februara u 19 časova, putem Zoom platforme sa ciljem da se građani/ke upoznaju sa mehanizmima podrške žrtvama rodno zasnovanog nasilja i uzmu aktivnije učešće u rešavanju ovog probelma.

Pročitaj više