Podrži IRIDU kako bi mogli da radimo u kontinuitetu sa mladima na rodnoj ravnopravnosti.

IRIDA je na Patreon-u!

IRIDA je otvorila nalog na Patreon platformi preko koje korisnici/e mogu da doniraju novac umetnicima/ama, udruženjima i drugima na mesečnom nivou, dobijajući zauzvrat određene pogodnosti. 

Odlučili smo se za ovaj korak kako bismo bili nezavisniji od donatora koji predstavljaju glavni izvor finansiranja udruženja poput IRIDE. Ovo znači da ćemo biti u mogućnosti da podržimo mlade u učenju o rodnoj ravnopravnosti i realizovanju svojih akcija na lokalu bez obzira da li smo dobili podršku donatora baš za ovo. Takođe ćemo moći da priuštimo i druge stvari koje donatori ne finansiraju, poput osveženja i kafe mladim učesnicima vanprojektnih aktivnosti, da pokrijemo fiksne trošove udruženja poput održavanja aplikacije “Putevima žena”.

Zauzvrat za podršku, pružićemo pogodnosti informisanja o IRIDINIM prilikama malo pre nego što to podelimo sa ostatkom zajednice, kao i kreativni sadržaj koji će detaljnije obraditi teme koje pokrivamo na društvenim mrežama.

Tvoja podrška će nam pomoći da se bolje zalažemo za bezbednu, ravnopravnu i podstičuću okolinu u kojoj će svaka mlada osoba moći da radi ono što voli.